Valitse kieli:  Suomeksi | På svenska | English
Vaihda maa:  
Yksityisyydensuoja

Julkaistu: 15:30 GMT 11. tammikuuta 2011



  1. Yksityisyyssitoumus
  2. Tämän verkkosivun omistaa ja sitä käyttää The Change Group Helsinki Oy. Ymmärrämme käyttäjiemme yksityisyyden suojelemisen tärkeyden ja sitoudumme siihen. Tämä yksityisyydensuojakäytäntö määrittää perustan, jolla käsittelemme kaikkia sinulta keräämiämme tai meille toimitettuja henkilötietoja. Lue tämä yksityisyydensuojalausunto huolellisesti, jotta ymmärrät miten henkilötietojasi käsitellään. Antamalla henkilötietosi meille hyväksyt, että käytämme niitä tämän käytännön ehtojen mukaisesti. Tätä käytäntöä voidaan välillä muuttaa, joten lue se ajoittain.

  3. Sinusta kerätyt tiedot
  4. Tämä verkkosivusto kerää automaattisesti henkilötietojasi eri tavoin: kun ostat meiltä valuuttaa tai muita palveluita, kun rekisteröidyt sähköposti-ilmoitusten vastaanottajaksi, kun täytät verkkolomakkeen tai kun tilaat lisäpalveluita tai tietoa, joita tarjoamme verkkosivuillamme. Keräämme tietoa sinusta myös seuraavin tavoin:

    1. kun täytät lomakkeita verkkosivulla.
    2. jos otat meihin yhteyttä, voimme tallentaa kirjeenvaihdon.
    3. kun vastaat kyselyihin, joita käytämme tutkimustarkoituksiin.
    4. kun suoritat ostoja verkkosivullamme, mukaan lukien tilausten toteuttaminen verkkopalveluidemme kautta.
    5. käydessäsi verkkosivuillamme ja katsoessasi sisältöä.

    Keräämiämme tietoja ovat nimi, postiosoite, puhelin/matkapuhelinnumero, syntymäaika ja kaikki muut henkilötiedot, joita annat käyttäessäsi tai ostaessasi palveluitamme. Jos muutat mieltäsi tulevien yhteydenottojen suhteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme kirjoittamalla osoitteeseen The Change Group Helsinki Oy, Pohjoisesplanadi 21, 00100 Helsinki.

  5. IP-osoitteet ja evästeet
  6. Saatamme kerätä tietokoneestasi tietoja, kuten IP-osoite, käyttöjärjestelmä ja selaintyyppi, osana järjestelmänhallintaamme ja ilmoittaaksemme kokonaistietoja sisäiseen käyttöömme. Nämä ovat tilastotietoja käyttäjiemme selailutoiminnoista ja -malleista, eikä niiden avulla voi tunnistaa henkilöä. Keräämme näitä tietoja käyttämällä "evästetiedostoa". Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka säilytetään tietokoneellasi ja joita verkkosivut noutavat tiedonkeruutarkoituksia varten. Evästeiden avulla voidaan yhdistää mainontaa tiettyihin kiinnostuksenkohteisiin. Jotkin verkkosivuillamme näkyvät mainokset voivat olla ulkopuolisten yhtiöiden ja niissä voi olla mainostajillemme kuuluvia lisäevästeitä, mutta nämä evästeet eivät sisällä sinusta mitään henkilökohtaisia, tunnistettavia tietoja. Voit estää evästeiden hyväksymisen valitsemalla selaimestasi kyseisen asetuksen. Jos valitset tämän asetuksen, et kuitenkaan välttämättä pääse kaikkialle verkkosivuillamme. Ellet ole määrittänyt selainasetuksiasi niin, että se estää evästeet, tallennamme evästeitä kun kirjaudut verkkosivuillemme. Jos sivuillamme on linkkejä muille verkkosivuillemme, näillä kolmannen osapuolen verkkosivuilla on omat yksityisyydensuojakäytäntönsä myös evästeiden suhteen. Siksi kehotamme lukemaan myös ne, sillä me emme vaikuta kolmannen osapuolen palveluntarjoajiin.

  7. Turvatoimet ja tietojen säilyttäminen.
  8. Käytämme tietojasi vain tilauksesi täyttämiseen ja palveluidemme toimittamiseen tai tiedusteluusi vastaamiseen. Tiedonsiirto Internetin välityksellä ei kuitenkaan ole koskaan täysin turvallista, joten emme voi taata verkkosivuillemme siirretyn tiedon turvallisuutta. Kun saamme tietosi, käytämme hyvin tiukkoja turvatoimia, jotta voisimme estää asiakastietojen luvattoman käytön. Asiakkaana hyväksyt nämä verkossa olemisen ja ostamisen turvallisuusseuraukset, eikä meitä voida pitää vastuussa mistään turva-aukoista paitsi jos olemme laiminlyöneet jotakin. Toivomme voivamme käyttää sinusta keräämiämme tietoja tarjotaksemme tietoa tuotteistamme ja palveluistamme, mikä saattaa sisältää markkinointimateriaalia ja -sähköposteja. Jos et halua vastaanottaa näitä, kerro siitä valintaruutujen avulla antaessasi meille tietojasi. Tietosi käsitellään reilusti ja lakiperusteisten oikeuksiesi mukaisesti. Kun olemme saaneet tietosi, vahvistamme käyttävämme tiukkoja turvatoimia, jotta voisimme estää tietojen luvattoman käytön.

  9. Linkit muille verkkosivuille
  10. Verkkosivuillamme voi olla linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivuille, ja jos päätät seurata näitä linkkejä, The Change Group Helsinki Oy ei ole vastuussa niiden verkkosivujen yksityisyyskäytännöistä eikä sisällöstä. Niillä on omat yksityisyyskäytäntönsä, mukaan lukien evästeet, ja kehotamme lukemaan ne.

  11. Henkilötietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille
  12. Käytämme valikoituja kolmansien osapuolten sovelluspalveluiden tarjoajia suorittaaksemme tiettyjä jäljitystoimintoja. Siten saatamme luovuttaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille kuten:

    1. Maksuyhdyskäytävämme palveluntarjoaja.
    2. Luottotarkistus- ja petoksenehkäisyorganisaatiot, joita käytämme palveluiden toimittamiseen
    3. Poliisi-, sääntely- ja hallintaviranomaiset, jotka tutkivat laitonta toimintaa. Henkilötietoja luovutetaan pyydettäessä vain toiminnastasi tätä palvelua käyttäessäsi tai muutoin jos laki niin velvoittaa.

    Käytämme ja säilytämme henkilötietojasi ainoastaan sisäisesti emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille, paitsi liiketoimintamme seuraajille, toimittajille jotka käsittelevät tietoja puolestamme sekä yhtiöille The Change Group International Plc -yhtymän sisällä.

  13. Tietojen tarkastelu
  14. Henkilötietolain nojalla sinulla on oikeus tarkistaa sinua koskevat tiedot. Voit käyttää tätä oikeutta lain mukaisesti. Tarkastelupyyntöön voidaan soveltaa 10,00 € maksua, joka kattaa kulumme, jotka syntyvät sinua koskevien tietojen antamisesta.

  15. Yksityisyyskäytännön muutokset
  16. Tätä yksityisyyskäytäntöä voidaan muuttaa ajoittain, joten kannattaa tarkistaa se joka kerta kun syötät henkilötietoja verkkosivuillemme. Tuoreimman tarkistuksen päivämäärä näkyy tällä sivulla.

  17. Ota yhteyttä yksityisyydensuojakäytännöistä
  18. Jos sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa yksityisyydensuojasta, ota yhteyttä:

    Tietosuojavirkailija
    The Change Group Helsinki Oy
    Pohjoisesplanadi 21,
    00100 Helsinki



ChangeGroup Travel Money Online Login
Kirjaudu sisään | Rekisteröidy
Sulkeutuu - ChangeGroup Travel Money Online Login
Syötä sähköpostiosoitteesi:
Sähköpostiosoite: 

Oletko jo rekisteröitynyt palveluumme?
Olen, salasanani on: 



En, haluaisin rekisteröityä:
Miljoonien valitsema valuutanvaihtopalvelu
Matkavaluutta - Turvallisuus
Turvallisuus
Sulkeutuu - Matkavaluutta - Turvallisuus

Ymmärrämme, että verkko-ostaminen voi epäilyttää, mutta voimme vakuuttaa, että se on täysin turvallista. Yrityksemme on tunnettu valuutanvaihtopalveluiden tarjoaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus.

ChangeGroup on yksi maailman johtavista valuutanvaihtoyhtiöistä, ja meillä on toimipisteitä 10 maassa ja 22 kaupungissa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Tyynenmeren Aasiassa.

Tulli ja poliisi tarkkailevat ja sääntelevät toimintaamme. Tullilla ja poliisilla on tiukat käytännöt ja menettelytavat, ja olemme sitoutuneet estämään rahanpesua ja terrorismin rahoitusta.

Kun lähettämäsi rahat on selvitetty, käsittelemme tilauksesi ja voit noutaa sen valitsemastasi toimipisteestä.

Olemme sitoutuneet suojelemaan kaikkien käyttäjiemme yksityisyyttä, ja olemme sijoittaneet merkittävästi tietojenkäsittelyn turvallisuuteen ja johtavaan teknologiaan, jotta voit ostaa rauhallisin mielin verkosta osoitteessa danskebank.changegroup.fi

Tilauksesi tehdään suojatun yhteyden kautta, ja kaikki henkilötietosi pysyvät koko ajan salattuina ja suojattuina.


Miljoonien valitsema valuutanvaihtopalvelu
Travel Money Online - Free Home Delivery
Postilähetys
Close - Travel Money Online - Free Home Delivery
Helpot ohjeet postilähetystä varten
Valuuttatilaukset postitetaan postivakuutettuina kirjelähetyksinä ja ne saapuvat lähimpään Postin toimipisteeseen, joka määräytyy postinumerosi mukaan. Pyrimme postittamaan tilaukset viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen tekopäivästä. Postin arvioitu toimitusaika kirjelähetyksille on 1-3 arkipäivää. Emme vastaa Postin toimistusajoista.
Saat sähköpostiisi viestin, kun tilauksesi on viety Postin kuljetukseen. Tilauksen saavuttua Postin noutopisteeseen, saat saapumisilmoituksen tekstiviestitse matkapuhelinnumeroon, jonka olet ilmoittanut tilauksen yhteydessä.
Tilauksen noutamiseen tarvitset kuvallisen henkilöllisyystodistuksen sekä Postin saapumisilmoituksen. Lähetysten säilytysaika Postissa on 14 vrk.
Toimitusvaihtoehtomme ovat alla:

Postilähetys
9,95 €
Posti toimittaa tilauksesi vakuuttetuna kirjelähetyksenä lähipostiisi, joka määräytyy postinumerosi perusteella. Pyrimme postittamaan tilaukset viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen tekopäivästä. Postin arvitoitu toimitusaika kirjelähetyksille on 1-3 arkipäivää.

TAI


Nouto toimipisteestä

Voit noutaa valuuttasi ilman lisäkustannuksia mistä tahansa kaupunkien tai lentokenttien toimipisteestämme, joista monet ovat myöhään auki.



Palveluun sovelletaan käyttöehtoja.
Miljoonien valitsema valuutanvaihtopalvelu
Matkavaluutta - Valuuttakurssivahti
Valuuttakurssivahti
Sulkeutuu - Matkavaluutta - Valuuttakurssivahti
Ilmaisen valuuttakurssivahtimme avulla saat tiedon, kun valuuttakurssi on sinulle sopiva. Voit odotella rauhassa, ja me ilmoitamme, kun toivomasi kurssi on saatavilla.

Tämä palvelu on saatavissa verkkovaluuttatilauksille. * Kaikki tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.



* Titteli
* Etunimi

* Sukunimi


* Sähköpostiosoite




* Valitse vähintään yksi valuutta ja kirjoita sitä vastaavaan kenttään toivomasi valuutanvaihtokurssi.



1.
Valuutta

Toivottu valuutanvaihtokurssi



2.
Valuutta

Toivottu valuutanvaihtokurssi



3.
Valuutta

Toivottu valuutanvaihtokurssi





Lähetä

Klikkaamalla ‘Lähetä’ hyväksyt käyttöehtomme.
Miljoonien valitsema valuutanvaihtopalvelu
Matkavaluutta - Valuuttakurssivahti
Valuuttakurssivahti
Sulkeutuu - Matkavaluutta - Valuuttakurssivahti

Kiitos


Olet onnistuneesti ottanut käyttöön suositun valuuttakurssivahtimme.

Ilmoitamme sähköpostitse, kun valitsemasi valuutta saavuttaa toivomasi kurssin ja autamme mielellämme tarvittaessa.




Miljoonien valitsema valuutanvaihtopalvelu
Matkavaluutta - Takaisinostosuoja
Takaisinostosuoja
Sulkeutuu - Matkavaluutta - Takaisinostosuoja
Mitä takaisinostosuojamme tarjoaa?
Haluamme todella huolehtia asiakkaistamme, ja siksi tarjoammekin tilausta tehdessäsi mahdollisuuden ostaa takaisinostosuojamme hintaan 10,95 €. Takaisinostosuojan avulla säästät rahaa, koska sama vaihtokurssi turvataan etkä häviä mitään, jos haluat palauttaa matkavaluuttaa. Valuutan enimmäinpalautusmäärä 200,00 €.
Tilaa valuuttasi verkosta jo tänään ja varmista, että saat rahasi takaisin ilman välityspalkkiota samalla kurssilla kuin ostaessasi.
Liity niiden 25 000 asiakkaan joukkoon, jotka valitsevat takaisinostosuojan valuuttatilauksiinsa.

Palveluun sovelletaan käyttöehtoja

Miljoonien valitsema valuutanvaihtopalvelu

Postilähetys
Seuraamme kursseja puolestasi
Sinun oikeutesi ja
meidän
velvollisuutemme
Tilauksesi
Otamme turvallisuuden vakavasti
Your card security code is a three or four digit number. For most cards including Visa and MasterCard, the code is made up of the last three digits printed on the signature strip on the back of the Card.
For American Express, the code is comprised of four digits which can be found on the front, above the main card number. Please do not use the three digit number on the back.
Enter postcode and click Find Address to populate the address fields.
Puhelinnumerosi ilman välilyöntejä.
Please enter your fax number numerically with no spaces.
Finnair Plus -jäsenenä voit kerätä pisteitä myös tilatessasi valuuttaa verkossa.
Ostaessa valuuttaa pisteet kertyvät seuraavasti:
200 € – 599 € = 200 pistettä
600 € – 1199 € = 500 pistettä
1200 € – 3999 € = 1000 pistettä
4000 € tai enemmän = 4000 pistettä